Project Description

Green Screen Photobooth – Samsung & MediaMarkt met MarketingXS

Zet jouw bezoekers op de foto voor een Green Screen Photobooth met meerdere achtergronden!  

Voor de lancering van de nieuwste Samsung Galaxy S23 Ultra-smartphone, verzorgde Team Keepsake 5 weken lang een volledige promotietour in 18 verschillende MediaMarkt-filialen door heel Nederland en op het WK Shorttrack in Dordrecht.  Onze Promotiefotografen deelden alle ins en outs van de camerafuncties van de S23 Ultra met de bezoekers én ze gaven iedereen de kans om de functies van de S23 Ultra zelf uit te proberen door een foto met deze Samsung Smartphone maken voor onze Green Screen. Met deze persoonlijke fotoprint zorgden we ervoor dat alle bezoekers een herinnering met het Samsung-merk en -verhaal mee naar huis namen. Een tastbaar aandenken, gecombineerd met blijvende reclame!

  • Productpromotie & merkactivatie

  • 18 MediaMarkt-filialen & WK Shorttrack

  • 2 Promotiefotografen

  • Budget op maat

Green Screen for Booth netherlands
Green Screen Photobooth
Green Screen Photobooth meet and greet
Photo Booth with Green Screen netherlands
Green Screen for Photo Booth

Green Screen Photobooth

Om bezoekers mee te nemen in de ultieme Galaxy S23 Ultra-experience bestond ons team per locatie uit twee actieve Promotiefotografen die enthousiast over de S23 Ultra vertelden om deze onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Om ook de camerakwaliteiten van de S23 Ultra op de beste manier te showcasen, werd de telefoon als Green Screen Photobooth-camera ingezet om de foto’s van de bezoekers te maken. De bezoeker mocht vervolgens kiezen uit twee verschillende achtergronden, waarna de fotoprint direct werd afgedrukt en werd meegegeven. Zo ervaarde iedereen meteen de kwaliteiten van de telefoon in de praktijk. Bij het WK Shorttrack konden de bezoekers zelfs via de Green Screen op de foto met de enige echte shorttrackster Suzanne Schulting! Hiervoor had zij, voordat de actie van start ging, een paar foto’s bij onze Green Screen Photobooth gemaakt. En hoe leuk zijn deze resultaten: iedereen kon met haar op de foto, alsof zij er telkens in persoon bij was! Zelfs shorttracktalenten Jens en Melle van ‘t Wout kwamen bij ons langs om de S23 Ultra en onze Green Screen uit te proberen, dus ook zij staan gezellig met hun familie en ons team op de foto.

Green Screen for Photo Booth netherlands
Photo Booth with Green Screen print
Photo Booth with Green Screen
Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Ons team heeft samen met MarketingXS met succes bijgedragen aan de promotie van de nieuwste Samsung Galaxy S23 Ultra. Tijdens alle Green Screen Photobooth-activaties waren de reacties ontzettend positief en enthousiast en we hebben samen epic memories gemaakt. Zo mooi om te zien hoe creatief de bezoekers zelf ook worden van de geboden mogelijkheden! De doelgroep maakte in de praktijk kennis met het nieuwe product, in dit geval de Samsung Galaxy S23 Ultra, ervaarde vervolgens een positieve merkbeleving en kreeg ten slotte gratis een unieke branded foto voor thuis om deze merkbeleving te verlengen. Een positieve verrassing bij een bezoekje aan een MediaMarkt of het WK Shorttrack en een onvergetelijke experience met de Green Screen Photobooth.

Keepsake Green Screen

Normaal gesproken werken wij bij onze Green Screen Photobooth standaard met onze professionele spiegelreflexcamera’s. Maar door de kwalitatieve camerafuncties van de Samsung Galaxy S23 Ultra, was het mogelijk om de genomen foto’s te combineren met onze Green Screen-technologieën. De bezoekers poseerden voor onze groene achterwand en ons team zorgde ervoor dat het een knallende foto werd met een persoonlijke achtergrond naar keuze. Hierna werd de bewerkte foto met Samsung-branding zowel digitaal gedeeld met de bezoeker via een unieke QR-code én fysiek afgedrukt. Zo nam iedereen uiteindelijk een stukje Samsung mee naar huis!

Wil jij jouw bezoekers ook een blijvende herinnering meegeven met onze Green Screen Photobooth? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de passende opties met je.