Project Description

PELGRIM (ATAG)

GREEN SCREEN FOTOGRAAF

Versterk je merk met onze Green Screen Studio! Creëer tastbare herinneringen met verschillende achtergronden en vergroot je naamsbekendheid.

Green Screen Fotograaf
Tastbaar aandenken
Relatie-event hoofdkantoor
Green Screen Fotostudio
Kies je achtergrond

GREEN SCREEN FOTOGRAAF

Voor een speciaal relatie-event van het merk Pelgrim, hebben wij acht dagen lang een Green Screen Studio met fotograaf op locatie gecreëerd op het hoofdkantoor van ATAG in Duiven. Het doel van de activatie was om de zakenrelaties van Pelgrim te vermaken en in de spotlights te zetten, om ze vervolgens een #Selfrietje mee te geven in de vorm van een foto met het Pelgrim-logo. Wij hebben dit bereikt door middel van een Green Screen Studio met Share & Win-activatie, die door de custom branding volledig in stijl was van het event van Pelgrim.  

Green Screen Fotograaf win actie

SHARE & WIN-ACTIVATIE

We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties ontvangen, van zowel de bezoekers van het evenement als de werknemers van Pelgrim zelf. Door een winactie aan het delen van de foto te koppelen, creëerden we niet alleen een tastbaar aandenken voor de bezoeker, maar ook effectieve branding en naamsbekendheid voor Pelgrim. In totaal zijn er zo’n 2500 bezoekers op het evenement geweest!

Green Screen Fotograaf Fotomarketing

FOTOMARKETING ACTIVATIE

Onze Green Screen Fotograaf stond enthousiast klaar in onze setting in de showroom van Pelgrim om bezoekers op de foto te zetten voor een #Selfrietje. Bezoekers poseerden met grote nepfrieten en bestek in hun handen, voor het groene doek. Vervolgens nam onze Green Screen Fotograaf ze mee achter de laptop, om een passende achtergrond te kiezen; de Pelgrim-oven, een Pelgrim-ovenmand met friet of een klassiek bakje friet. Zo stonden ze ineens van het groene doek tussen de frieten! Dit zorgde voor foto’s met humor en veel lachende gezichten. Hiermee zetten we de bezoekers van het evenement op een unieke manier in de spotlight, en kregen ze elk een foto mee naar huis, zowel geprint als digitaal. Op locatie werd door onze Green Screen Fotograaf ook de Share & Win-activatie gecommuniceerd naar de bezoekers, waardoor ze enthousiast meededen met het online sharen!

Green Screen Fotograaf Evenementen

KEEPSAKE BRANDED GREEN SCREEN SET-UP

Door onze producten volledig te branden naar het evenement van Pelgrim, creëerde onze Green Screen Studio een unieke ervaring. Daarnaast versterkt het ook nog eens de branding en marketing van het merk en event. Of het nu gaat om een kantoorevenement, bedrijfsfeest, personeelsfeest of beurs: met gepersonaliseerde tools creëer je een memorabele ervaring!

HET KEEPSAKE RESULTAAT

We hebben tijdens het Pelgrim-evenement veel interactie met de doelgroep gezien dankzij de Green Screen Fotograaf. De bezoekers van het evenement namen actief deel aan de actie en maakten originele foto’s met de frieten. Door de keuze uit drie verschillende achtergronden, werd elk #Selfrietje uniek. De digitale foto’s die zij via de mail ontvingen, werden enthousiast gedeeld op sociale media. Dit verhoogde de bekendheid van het Pelgrim-merk en het bracht het merk zowel offline als online in de belangstelling.

KEEPSAKE FOTOMARKETING

Ben jij ook op zoek naar uniek entertainment, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf, kantoorevenement of personeelsfeest? Van een Green Screen Studio met verschillende achtergronden tot een klassieke PhotoBooth. We hebben een ruim aanbod aan verschillende tools, passend voor elk type event. Enthousiast? Wij staan voor je klaar!

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases