Project Description

Warner Bros. – Fotostudio met decor

Geef uw doelgroep een unieke ervaring met een fotostudio met decor.

In samenwerking met bureau Eventdepartment heeft Keepsake een fotostudio met decor voor Warner Bros. ontwikkeld die de bioscoopervaring een extra dimensie geeft. Ter promotie van de thrillerfilm Annabelle werden bioscoopbezoekers verrast door de aanwezigheid van de ‘hoofdpersoon’: “Durf jij met de echte Annabelle op de foto? De priester houdt haar in bedwang… Nu kan het!” De foto activatie vond plaats in Pathé bioscopen De Kuip (Rotterdam), Spuimarkt (Den Haag), De Munt en Arena (Amsterdam).

  • Merkbeleving

  • Fotostudio met decor

  • 500 Keepsakes

  • Keepsake fotostudio

  • 2 Actiedagen, 4 locaties

Foto activatie
Fotoactivatie
Foto activatie premiere
Foto activatie print
Foto activatie film
Foto activatie bioscoop

Keepsake fotostudio met decor

De fotostudio gaf bezoekers het gevoel dat ze zo de set van Annabelle opstapten. Het decor maakte de beleving compleet met een oude schemerlamp, een krakende schommelstoel, een antiek vloerkleed en natuurlijk de filmische achtergrond. Zodra de priester met Annabelle op de set arriveerde, kon de unieke meet-and-greet ervaring beginnen.

De fotograaf wachtte het juiste moment af om de spannendste foto te maken en printte deze direct. Door hun e-mailadres te verstrekken, kregen de bezoekers ook de digitale foto meteen toegestuurd om deze online te delen.

Het Keepsake resultaat

Het aankomen van de acteur bij de setting, de sfeer van het fotostudio decor en zowel een digitaal als een tastbaar aandenken voor thuis, maakten deze foto activatie een groot succes. Een unieke beleving die alle bioscoopbezoekers aangenaam verraste!