Project Description

De Kwinkelier – Fotoshoot winkelcentrum

Entertainment, beleving en een tastbaar aandenken voor vaderdag. Een samenvatting van de fotoshoot in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

De Kwinkelier zorgt voor de vaderdag cadeaus van 2021 door het winkelende publiek te trakteren op een panama hoed en fotoprint. Een origineel cadeau of leuk aandenken voor jezelf. Met een enthousiast promotieteam en zichtbare foto opstelling worden de bezoekers uitgenodigd om voor de camera te komen. 

Deze actie is in samenwerking met By Maureen uitgevoerd. 

  • Entertainment, merkbeleving

  • Fotoshoot winkelcentrum

  • Fotoprint voor de bezoekers

  • Fotosetting met fotograaf en promotiemedewerker

Fotoshoot winkelcentrum – Met een zichtbare fotostudio op locatie valt het promotieteam op. Bezoekers worden aangesproken, gefotografeerd en krijgen binnen 1 minuut de foto als afdruk mee. De foto is opgemaakt met merk en communicatie van het winkelcentrum. Om extra zichtbaarheid te genereren is er bij de opstelling een monitor geplaatst. Op deze monitor wordt de actie uitgelegd aan de voorbij lopende bezoekers. 

Het Keepsake resultaat – De fotoshoot is een beleving voor de deelnemers en de omstanders. Een groot deel van het langslopende publiek is met een fotoprint en panama hoed naar huis gegaan. 

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op