Project Description

Winkel Den Bosch – Fotograaf winkel opening

Breng de opening van jouw nieuwe winkel onder de aandacht en vermaak jouw bezoekers met een feestelijk fotomoment met onze fotograaf!

Voor de feestelijke opening van deze winkel in Den Bosch kon het winkelbezoek met hun favo stripfiguur op de foto! Voor deze winkelactivatie gebruikten we een achtergronddoek met branding, een polaroidfotograaf en een promotiemedewerker. Zo spoorden we potentiele klanten voor de winkel aan een instore shoppingfoto te maken.

Deze actie is in samenwerking met Activation Heroes tot stand gekomen.

  • Vermaak winkelend publiek

  • Branded polaroids

  • Fotograaf winkel opening

  • 1 polaroidfotograaf + 1 promotiemedewerker

Fotograaf winkel opening – Het Keepsake-team ondersteunde deze winkelopening met een fotoactivatie. Ons team, bestaande uit één fotograaf en één promomedewerker, zorgde voor de gouden combinatie om klanten de nieuwe winkel te laten bezoeken. Onze promo sprak buiten iedereen proactief aan en onze polaroidfotograaf zette ze binnen in de winkel op de foto. 

Het Keepsake-resultaat – Zowel het achtergronddoek als de polaroids kregen de volledige winkelbranding mee. De polaroids werden volledig in een Instagramthema ondergedompeld, waardoor de printfoto het effect van een online post – met natuurlijk megaveel likes – kreeg. Alle bezoekers kregen hun polaroidfoto direct mee en met een #-activatie werd het winkelbezoek aangespoord hun foto online verder te delen.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Polaroid – Met de keuze voor de Keepsake Polaroid krijgt jouw winkelbezoek niet alleen een unieke polaroidfoto mee naar huis… Ze worden ook vermaakt tijdens hun allereerste bezoek aan jouw winkel. Door de polaroidtechniek kan de fotograaf vrij bewegen, zowel buiten als in de winkel, omdat ze een mobiele printer bij zich dragen. Zo zorg je ervoor dat elke klant een eigen fotomoment krijgt – en trek je potentiele klanten voor de winkel letterlijk over de drempel om een kijkje te nemen. Onze polaroidfotografen stappen actief op alle bezoekers af, zodat iedereen met een speciale herinnering naar huis gaat. Indien gewenst brengen de fotografen ook jouw #-activatie of shopping- of winkelactie over.

Vergelijkbare cases