Project Description

Hilton filmbal- Fotograaf met decor 

Het filmbal is een jaarlijks relatie evenement van Eye Filmmuseum waar vele prominenten uit de filmwereld aanwezig waren. Hilton, een van de sponsoren, wilde extra aandacht creëren voor het fameuze bed moment met John Lennon en Yoko Ono van 50 jaar geleden. Het stel bleef tijdens hun huwelijksreis een week lang in bed waar het de wereldpers ontving.

In samenwerking met Xsaga heeft Keepsake de bezoekers van het filmbal de mogelijkheid gegeven om hun eigen Hilton bed moment vast te leggen.

  • Social media activatie

  • Fotograaf met decor

  • 300 Bezoekers

  • Keepsake fotostudio

  • Fotograaf en 2 promotiemedewerkers

Fotograaf met decor

Het bed werd aangekleed met een gitaar, cassette, fiets, bloemen en de bekende teksten; bed peace/hair peace. Filmbal genodigden konden deze ervaring op het bed proeven en het moment werd door Keepsake vastgelegd. De Keepsake operator heeft de foto’s direct bewerkt, geprint en per e mail verstuurd. De Keepsake promoter was er om de fotograaf te ondersteunen en te informeren over de winactie. Hilton gaf een hotelnacht cadeau voor de gekste foto.  

Het Keepsake resultaat

We hebben 105 prachtige bed scenes voor de lens gekregen en zo’n 300 prints gemaakt. 105 foto’s werden live per e-mail verzonden om via social verder te delen.