Project Description

Agents After All x BLØF @ Ziggo Dome – Foto wall event

Laat jouw merk opvallen en zorg voor sfeer met een foto wall event! Laat bezoekers voor de foto wall poseren en zelf hun foto’s maken, gebruik het doek als sponsor wall voor een event, gala of rode loper of gebruik het achtergronddoek als een stukje aankleding op jouw event.

Voor de twee concerten van BLØF in de Ziggo Dome, verzorgden we in samenwerking met Agents After All vier foto wall event doeken. Bij de entree van de Ziggo Dome moet het concertpubliek eerst een stukje door het gebouw wandelen… Door een foto wall te huren en hier te plaatsen, creëer je entertainment: bij BLØF kon iedereen zo alvast met de band op de foto!

  • Achtergrond fotografie bezoekers

  • 4 Achtergronddoeken huren

  • Ziggo Dome-concert BLØF

  • Keepsake Foto wall event

  • 1 installatieteam

  • Budget op maat

Foto wall event

Met de vier foto walls event werden de grote ruimtes in de gangen van de Ziggo Dome wat opgevuld. Zo ontstond er een stukje amusement voor het enthousiaste publiek, wat bovendien online sharing promootte. Naast dat het natuurlijk leuk is om zo’n selfie van jou met de band te posten, werd er op de achtergronddoeken namelijk ook gestimuleerd om de social media van BLØF te taggen.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Op de sociale media zagen we in aanloop naar de twee concerten de posts binnenstromen: het concertpubliek maakte enthousiast herinneringen bij de foto wall event doeken. En een foto wall huren doe je niet alleen voor jouw bezoekers: je kunt het achtergrond doek als merk zelf natuurlijk ook voor fotografie of social media inzetten. Zo kwamen onze achtergronddoeken ook nog even voorbij in de officiële BLØF-reels op Instagram… Een geslaagde merkactivatie!

 

Keepsake Achtergronddoek huren

Je eigen afbeelding, foto, boodschap en logo: op een foto wall event kan het allemaal. Lever zelf jouw design aan of laat ons team het ontwerp voor je opmaken. De doeken die wij verzorgen, selecteren wij specifiek op hoge, stevige kwaliteit die niet doorschijnt. Zo ben je bij een foto wall huren verzekerd van een perfecte achtergrond op jouw event en kun je de doeken ook duurzaam vaker inzetten. Voor het opbouwen en afbouwen van de doeken, staat ons technische team voor je klaar. Het spannen van de doeken op speciale frames wordt je zo ook geheel uit handen genomen. Zie ter inspiratie de cases van Hogeschool van Amsterdam, Warner Bros en MBO College Hilversum – ROC van Amsterdam.

Wil jij ook zo’n foto wall huren, een sponsor wall of een ander achtergronddoek huren? Bekijk hier meer informatie over onze branded backwalls. Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee over de beste invulling van een foto wall op jouw event.

Vergelijkbare cases