Project Description

KUEHNE + NAGEL

FOTO ENTERTAINMENT TIJDENS MEDEWERKERS EVENT

Fotoprints voor bezoekers van de familiedag in de Efteling. Een tastbare herinnering van een fantastische dag.

Entertainment op locatie
Personeels event
Photobooth en 2x InstantPrint
2000 fotoprints

HOE?

In samenwerking met La Plume Media hebben wij het foto entertainment verzorgt tijdens de Kuehne + Nagel familiedag in de Efteling. Met als doel om alle medewerkers een fotoprint als herinnering te geven en dat is gelukt! 

De teams, de techniek en natuurlijk de foto’s waren geheel in stijl van het event. Bij de entree stond de photobooth met backwall om de bezoekers op een vast punt te ontvangen. Daarnaast liepen twee InstantPrint fotografen rond om ook actief de bezoekers aan te spreken en van foto’s te voorzien. 

FOTO ENTERTAINMENT TIJDENS MEDEWERKERS EVENT

Het vermaken van de medewerkers staat centraal bij de organisatie van het event. Foto entertainment zorgt voor entertainment en beleving van jouw medewerkers. Daarbij zorg je ervoor dat ze met een tastbare herinnering, in de vorm van een fotoprint, naar huis gaan. Deze fotoprint zorgt ervoor dat er nog vaak teruggedacht wordt aan het event. Event verlening is een mooie aanvulling op de lol van het foto entertainment op de dag zelf. 

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Alle medewerkers zijn met minsts één fotoprint naar huis. Door een Photobooth te combineren met twee InstantPrint fotografen is er voldoende capaciteit om 350 prints per uur uit te delen. Hierdoor hebben we gemakkelijk alle bezoekers op de foto kunnen zetten.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

MEER CASES // VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases