Project Description

ICT-bedrijfsfeest – Zorg met unieke foto’s voor entertainment op jouw evenement

Een interactieve fotostudio, een bewegende achtergrond en iedereen een spectaculaire foto… Verras jouw bezoekers met foto entertainment op jouw evenement!

Kies voor een fotostudio op locatie met onze photobooth en bewegende visuals. Hierdoor krijgt de foto van de bezoeker een geheel persoonlijk tintje mee – uiteraard geheel in het thema van jouw bedrijf of merk!

  • Foto entertainement evenement

  • Fotoprints

  • Bedrijfsfeest in hotel

  • Keepsake Photobooth Fotostudio + Video

  • 1 fotograaf & 1 promotiemedewerker

Foto entertainment evenement – Op dit bedrijfsfeest kozen we voor een video in stijl van het ICT-bedrijf. De bezoekers mochten plaatsnemen voor de bewegende achtergrond met visuals. Zo kregen de portretfoto’s een geheel uniek effect door middel van de video overlay die over het gezicht valt. Bijzonder om als bezoeker te ervaren, maar het is ook vermakelijk om bij de rest mee te kijken.

Het Keepsake-resultaat – Onze fotograaf en promotiemedewerker zorgden met de photobooth met fotostudio voor een stukje foto entertainment en beleving op het evenement. Door de bezoekers actief te benaderen, ze te helpen bij het poseren en samen de allerbeste foto uit te kiezen, kreeg elke bezoeker zijn of haar momentje in de fotostudio. Bovendien waren ze stuk voor stuk enthousiast over hun zelf uitgekozen, allerbeste foto. 

Keepsake Photobooth met Fotostudio + Video – Verbind je merk en boodschap op een originele manier aan de foto en sluit met zowel het entertainment als het ontwerp aan bij jouw thema om de beleving op het evenement voor de bezoeker compleet te maken. 

De kracht van onze photobooth zit in de combinatie van een bijzondere ervaring en een tastbaar aandenken met een stukje emotie. Juist in deze digitale maatschappij verras je klanten met print en real-life interactie. En daar leent deze photoboot met fotostudio en video beamer zich uitstekend voor. Grote kans dat dit branded aandenken door jouw bezoekers enorm wordt gewaardeerd – en misschien wel verder wordt gedeeld.

Ons team bestaat uit twee enthousiaste fotografen die tevens zijn opgeleid in communicatie. De beleving voor de bezoeker staat namelijk centraal en het contact speelt hier een essentiële rol in. De studio kan naar wens worden ingericht om het entertainment geheel passend bij jouw evenement te maken. Kies zoals in deze case voor een videosetting of maak gebruik van de opties voor een decor, vaste achtergrond, greenscreen-techniek of misschien juist wel de eventlocatie zelf.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op