Project Description

Foto activatie Schiphol – Heineken 0.0

Vermaak reizigers op Schiphol met een Photobooth foto activatie!

Bereik vakantiegangers en reizigers op Schiphol en maak gebruik van het wachtmoment voor een vlucht met een uniek foto-aandenken! Voor de Heineken 0.0 area in de KLM Crown Lounge, plaatste Keepsake een ‘Print je eigen kerstkaart’-Photobooth waar de KLM-reizigers feestelijke op de foto konden. 

  • Vermaak reizigers vliegveld

  • Print je eigen kerstkaart

  • Foto activatie Schiphol

  • KLM Crown Lounge

  • Keepsake Photobooth 

Foto activatie Schiphol Laat de vakantie of reis goed beginnen of sluit het jaar met een knaller af met een persoonlijke foto met branded content. Achter de douane in de KLM Crown Lounge op vliegveld Schiphol, bood de Heineken 0.0-area reizigers een stukje entertainment tijdens het wachten op hun vluchten met de Keepsake Photobooth. Hier mochten de bezoekers een warme boodschap in de vorm van een foto naar vrienden & familie printen en versturen… Ook niet onbelangrijk in deze tijd!

Het Keepsake-resultaat – De KLM-reizigers konden zeven dagen lang van deze foto activatie op Schiphol genieten. Geheel in stijl met de feestdagen, met een schitterende Heineken 0.0-kerstboom, lichtjes en een fotoachtergrond met vuurwerk, konden de reizigers zich van hun feestelijke kant laten zien met de Photobooth met losse props. Extra leuk: naast de voorzijde met branded content, was de achterzijde van de foto een ansichtkaart, waardoor de foto meteen als kerstkaart ingezet kon worden.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Photobooth Schiphol – Kies voor persoonlijke beleving, entertainment en een tastbaar aandenken. Met de Photobooth ligt de kracht in de verrassing van print en real-life interactie. Iets wat in deze digitale maatschappij erg gewaardeerd wordt. De mogelijkheden om de print te branden zijn eindeloos, van jouw logo, boodschap of product op de foto tot een achterzijde als ansichtkaart. Maar ook het formaat van de foto is zelf uit te kiezen: kies je voor de bekende fotostrip of voor een klassieke 10×15-foto? Kijk hier voor meer Photobooth-informatie.