Project Description

Verleng je evenement met een tastbaar aandenken

Een evenement kost vaak veel tijd en inspanning in de voorbereiding. Zonde als het dan alweer snel voorbij is. Daarom adviseren wij klanten om te investeren in een origineel aandenken zodat we een evenement en daarmee hun verhaal verlengen. Een geheugensteun aan dat ene moment zorgt iedere keer weer voor een positieve merkbeleving met een glimlach.

  • Tastbaar event aandenken

  • Persoonlijk

  • Langdurige reclame

  • Communicatiemiddel

  • On,- en offline mogelijkheden

Offline verlenging

Offline krijgen wij de kans om live in gesprek te gaan met jouw doelgroep. Een goed gesprek maakt indruk en zal op een positieve manier worden opgeslagen in het geheugen van de bezoeker, Met originele foto-activaties streven we ernaar om een onvergetelijke indruk achter te laten. We maken er dan ook zoveel mogelijk een persoonlijke beleving van. Het gevolg hiervan is dat iemand zijn fotoprint of aandenken lang zal bewaren en een plek in huis krijgt.   

Online verlenging

Online kan een aandenken verder gedeeld worden en zo kan het evenement door andere geliked of gezien worden. In wezen krijgt het evenement dan een verlenging van een aantal dagen en is de sponsor meerdere keren zichtbaar. Mensen hechten veel waarde aan bijzondere momenten en zo’n foto voorzien van jouw merk kan dan jarenlang op iemand zijn Instagram of Facebook wall zichtbaar zijn.

Cases met event verlenging

Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
Meer cases