Project Description

ASML

ENTERTAINMENT BEDRIJFSFEEST

Met drie verschillende fotomarketingtools zorgden we voor een complete experience op het ASML On Stage Indoor Festival. Entertainment bedrijfsfeest in de vorm van een muzikale avond om nooit te vergeten!

Teambuilding & Amusement
ASML Indoor Festival
2x Fotosetting 2x InstantPrint
2000+ fotoprints

ENTERTAINMENT BEDRIJFSFEEST

Als Nederlands hightechbedrijf organiseerde ASML onlangs het Indoor Festival in het Muziekgebouw Eindhoven. Het doel was om het entertainment op het bedrijfsfeest teambuilding en verbinding te creëren in de vorm van een complete, muzikale experience met werknemers.

Team Keepsake had de eer om de fotobeleving te verzorgen. Met maar liefst drie fotomarketingtools zorgden we ervoor dat het foto-entertainment op het bedrijfsfeest natuurlijk minstens net zo hightech was als ASML zelf. En we deelden maar liefst meer dan 2000 fotoprints uit.

FOTOSETTING MET MUZIEKSTAGE

Om de feestelijke sfeer vast te leggen en de gasten een unieke ervaring te bieden, creëerden we allereerst een Fotosetting met muziekstage als entertainment bedrijfsfeest. Gasten mochten zelf achter de muziekinstrumenten kruipen op de stage en kiezen voor een microfoon, drumstel en een elektrische gitaar. Op de resultaatfoto’s zie je dat iedereen zich heel even oprecht onderdeel voelt van een ware rockband! De fotoprints werden onmiddellijk afgedrukt én enthousiast in ontvangst genomen.

LIGHTPAINT-SETTING

De Lightpaint-setting was een andere populaire fotobeleving op het bedrijfsfeest. Gasten konden een foto maken in een donkere ruimte, terwijl de fotograaf met licht ‘schilderde’ om een uniek en artistiek beeld te creëren. Deze Lightpaint-setting zorgde voor pure entertainment met veel bekijks en iedereen ging met een unieke, persoonlijke foto mee naar huis. Een creatieve en onvergetelijke herinnering voor de gasten.

INSTANTPRINT-FOTOGRAFEN

Om de merkherkenning te vergroten en ook de gasten die misschien minder goed in een fotosetting durven plaats te nemen een tastbare herinnering aan het evenement mee te geven, kozen we ook voor twee vrij rondlopende InstantPrint-fotografen als entertainment op het bedrijfsfeest. Met behulp van een mobiele printer, een grote glimlach en een proactieve houding, tikten zij alle gasten op de schouder om samen met hun collega’s op de foto te gaan. Say ASML! Een fantastische manier om de verbinding tussen de ASML-werknemers te versterken, maar ook om de gasten een blijvende herinnering aan het evenement te geven.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Met onze op maat ingerichte Fotosettings en de branded prints, pasten de tools en foto’s helemaal in de stijl van het ASML-bedrijfsfeest. Door onze verschillende fotomarketingtools te combineren voor het entertainment bedrijfsfeest, hebben we meer dan 2000 branded fotoprints uitgedeeld.  Alle bezoekers gingen dus met minimaal één branded fotoprint de deur uit.

KEEPSAKE FOTOMARKETING

Als je ook op zoek bent naar een vergelijkbaar entertainment voor jouw eigen evenement, bedrijfsfeest of personeelsfeest, helpen we je graag bij het maken van een keuze. Van een klassieke Photobooth tot een creatieve setting of een mix van verschillende tools. We hebben voor elk type event een passende fotomarketingtool en met onze full-service is het ons doel jou volledig te ontzorgen.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases