Project Description

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE

DIRECT PRINTEN OP EVENEMENT

Tijdens ‘Vrienden van Amstel LIVE’ in Ahoy Rotterdam heeft Keepsake Memorymarketing, in samenwerking met Tribe Company, gebruikgemaakt van twee krachtige tools: Instantprint en een fotostudio met fotograaf en printer bij de pianosetting. Deze tools hebben niet alleen de beleving van de bezoekers verrijkt, maar ook gezorgd voor blijvende herinneringen met Amstel-branding.

direct print fotografen
Tastbaar aandenken
VIP-avond bij concertreeks
FotoStudio en InstantPrint
Fotomarketing bij 13 Shows

DE KRACHT VAN INSTANTPRINT

De inzet van Instantprint biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van klassieke Polaroids. Dankzij het gebruik van spiegelreflexcamera’s leveren we foto’s van hogere kwaliteit, met betere belichting en scherpere details, cruciaal voor het vastleggen van dynamische evenementmomenten.

Instantprint draagt ook bij aan duurzaamheid. In plaats van foto’s die vaak worden weggegooid vanwege slechte kwaliteit, zoals bij Polaroids, kunnen bezoekers hun foto’s vooraf beoordelen en selecteren. Dit vermindert afval en zorgt ervoor dat elke print van waarde is voor de ontvanger.

Deze techniek is uiterst praktisch: bezoekers kiezen hun favoriete foto direct uit en ontvangen onmiddellijk het gewenste aantal prints. Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit in branding, waaronder de mogelijkheid om communicatie en visuele branding toe te passen op unieke formaten, zoals bierviltjes. Dit verraste de bezoekers en creëerde ook een uniek en functioneel souvenir.

  • Fotostudio vrienden van amstel live
  • bierviltjes fotograaf
  • eventfotografie met direct print

FOTOMARKETING VIP EVENT

Gedurende maar liefst dertien avonden waren we aanwezig om ongeveer 1000 VIP-gasten te fotograferen, wat de ervaring voor deze belangrijke relaties aanzienlijk versterkte. Ons Keepsake-team heeft hard gewerkt en genoten van vele prachtige momenten.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Door deze ervaringen kunnen we concluderen dat direct printen op evenementen een belangrijk onderdeel was om de VIP-gasten te verblijden met een tastbaar aandenken. Dit heeft ongetwijfeld een positieve impact gehad op het merk Amstel en alle vrienden van ‘Vrienden van Amstel LIVE 2024’, die de foto’s op sociale media hebben gedeeld.

KEEPSAKE FOTOSTUDIO EN INSTANTPRINT

Ontdek onze FotoStudio of InstantPrint: essentieel voor onvergetelijke merkevenementen. We maken tastbare herinneringen met de combinatie van jouw unieke huisstijl, onze fotografie-tools en ons enthousiaste team. Van concept tot uitvoering, je kunt bij ons voor alles terecht. Zin om vrijblijvend te sparren? Neem gerust contact met ons op.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases