Project Description

Diploma-uitreiking Photobooth – ROC MBO College Hilversum

Geef je studenten een unieke ervaring en een tastbaar foto-aandenken van hun diplomering met onze Diploma-uitreiking Photobooth. Onze teams zetten afstudeerders in de spotlights!

Het verkrijgen van een diploma is een mijlpaal in het leven van een student. Onze teams geven dit moment dé aandacht die het verdient. In de vorm van persoonlijke aandacht tijdens de diplomering zelf, maar ook als waardevol foto-cadeau voor thuis om er voor altijd met een glimlach op terug te kijken.

  • Unieke beleving voor studenten in de spotlights

  • Fotoprint van diplomering moment voor iedere student

  • Diploma-uitreiking studenten

  • Keepsake Photobooth

  • 2 opstellingen met 2 fotografen

  • Budget op maat

Diploma-uitreiking Photobooth school
Diploma-uitreiking Photobooth afdruk
Diploma-uitreiking Photobooth scholen
Diploma-uitreiking Photobooth keepsake
Diploma-uitreiking Photobooth fotomarketing

Diploma-uitreiking Photobooth

Voor het ROC MBO College Hilversum mochten de gediplomeerde studenten helemaal in het thema van het ROC als ROC(K)-sterren op de foto. En met de Diploma-uitreiking Photobooth werd deze speciale herinnering tastbaar in de vorm van een persoonlijke fotoprint. Bij twee opvallende foto-opstellingen met ROC(K) Star-achtergronddoeken nodigen onze Promotiefotografen de studenten uit om op de foto te gaan. FLITS! De foto was direct zichtbaar op het scherm van de Photobooth voor een korte check of de student ook tevreden is met het resultaat. En binnen enkele seconden was de fotoprint afgedrukt, mét de look & feel van het ROC MBO College Hilversum.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op
Diploma-uitreiking Photobooth fotograaf
Diploma-uitreiking Photobooth
Diploma-uitreiking Photobooth aandenken

Het Keepsake-resultaat

Wat hebben we veel studenten mogen verrassen! Alle gediplomeerde studenten zijn met minstens één fotoprint naar huis gegaan. Op de piekmomenten werden er maar liefst 150 prints per Diploma-uitreiking Photobooth-setting uitgedeeld. Hierdoor heeft iedereen de gelegenheid gehad om ook met familie en vrienden op de foto te gaan in verschillende samenstellingen. Voor iedereen een afdruk als herinnering voor later!

Keepsake Photobooth

De kracht van onze Diploma-uitreiking Photobooth zit in de unieke combinatie van een bijzondere ervaring en een tastbaar aandenken met een stukje emotie.  Juist in deze digitale maatschappij verras je studenten met print en real-life interactie. Laat je afstudeerders lachen, vermaak ze en geef ze iets unieks mee naar huis. Grote kans dat dit branded aandenken verder wordt gedeeld

Vergelijkbare cases