Project Description

Hogeschool van Amsterdam – Diploma uitreiking ideeën Photobooth

Verras jouw scholieren en studenten met een tastbare fotoherinnering aan hun diploma!

Op zoek naar creatieve ideeën voor de diploma uitreiking van jouw school, middelbare school, mbo, hogeschool of universiteit? Voor de Hogeschool van Amsterdam installeerden wij een Photobooth geheel in het ‘Geslaagd!’-thema. Zo konden alle studenten coronaproof op de foto om ondanks alle geldende maatregelen toch even in het zonnetje gezet te worden! Hun persoonlijke foto kregen ze direct mee naar huis.

  • Diploma uitreiking ideeën 

  • Branded fotoprints

  • Hogeschool

  • 1 promotiemedewerker

Diploma uitreiking ideeën – Het inzetten van een Photobooth voor de foto’s van de diploma uitreiking zorgt ervoor dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar diplomamoment te vereeuwigen. Wat de regels vanuit de overheid ook zijn, met de Photobooth zit je veilig, want we hebben genoeg ideeën uitgewerkt. Onder de strengste regels kunnen ze via een looproute met onze rode loper en vippaaltjes alleen op de foto. Een feestelijk glittergordijn erbij en de studenten ervaren een ware fotobeleving. Bij de lossere regels kunnen ze gezellig samen met hun vrienden en familie op de foto, zoals hier bij de introductieweek van de HvA. Zo krijgen ze altijd een leuke ervaring in de spotlights!

Het Keepsake-resultaat – Voor de achtergrond maakten we ditmaal gebruik van de bestaande houten decoratiemuur in het schoolgebouw. Door de toevoeging van ballonnen in de HvA-huisstijlkleuren, kreeg het geheel samen met de Photobooth-overlay een feestelijk effect dat de sfeer van de uitreiking goed weergaf. Maar ook andere ideeën zoals een branded backwall met logo van de school of een greenscreen met een achtergrond van het schoolgebouw behoren tot de mogelijkheden. Voor welk idee je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat iedere student met een glimlach en een tastbaar aandenken aan zijn of haar studietijd en diploma naar huis gaat.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Photobooth – Voor een diploma uitreiking zijn er uiteraard meerdere ideeën te bedenken om een fotomoment in te zetten voor dat echte ‘Geslaagd!’-gevoel. Zo kunnen we de Photoboots geheel in de stijl van jouw school branden, maar je kunt ook voor de klassieke witte look gaan. Meerdere uitreikingen op een dag of in een week en op meerdere locaties? Geen probleem: onze teams staan voor je klaar! Kijk hier voor meer Photobooth-ideeën.

Vergelijkbare cases