Project Description

ROCvA Hilversum – Diploma portret fotografie

Geef je studenten een fotoprint van een onvergetelijke tijd

In een tijd waar we rekening moeten houden met 1,5 meter en evenementen onder een vergrootglas liggen, is het fantastisch om het voor elkaar te krijgen om 2000 afgestudeerde studenten een waardevol aandenken te kunnen geven. Door Corona is alles anders, ook de uitreiking van de diploma’s. Onze fotografen hebben de studenten in de spotlight gezet, dat verdienen ze na jaren hard werken!  

Diploma portret fotografie

Op verschillende strategische locaties in het ROC hebben onze fotografen een foto studio gemaakt. Hierdoor kunnen we op een veilige manier, iedereen een foto geven. Studiolampen, een achtergrond die sprekend is voor de student en een enthousiaste fotograaf hebben we de portretten verzorgt. De fotografen geven extra aandacht aan de beleving voor de student. Het is een belangrijk moment en daar nemen we de tijd voor! 

Het Keepsake resultaat

Het verkrijgen van je diploma is een moment wat veel waarde heeft, het is de samenvatting van het harde werken van de afgestudeerde. De leukste foto wordt door de fotograaf geselecteerd, direct afgedrukt en meegegeven in de stijl van het ROC.

Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
Meer cases