InstantPrint fotografie 2.0

Verbind je merk en boodschap aan een persoonlijk aandenken. Een enthousiaste InstantPrint fotograaf tijdens jouw bedrijfsevenement, beurs of campagne. 

We adviseren in het creatieve concept, verzorgen de voorbereiding en zijn verantwoordelijk voor de operationele uitvoer. We ontzorgen onze opdrachtgevers en nemen werk uit handen. Jouw resultaat telt, wij zorgen dat dit werkelijkheid wordt! 

Onze InstantPrint fotografen zijn enthousiast en opgeleid in communicatie. We willen jouw boodschap overbrengen en dat begint bij het eerst contact. Een InstantPrint fotograaf kan op iedere plek de foto maken en meegeven. Zowel de voor als achterzijde is voorzien van een uniek design.

 • Vragen of reserveren? Bel Niek – 06 18078677 of mail info@yournextkeepsake.nl

Ontvang de infosheet per mail.

  E-mail

  Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
  JaNee

  InstantPrint fotografie 2.0 – project en uitvoer

  Onze projectmanagers staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Je ontvangt een projectplanning zodat het direct duidelijk is wat je van ons kunt verwachten. Gedurende het project schakel je met dezelfde projectmanager. We geven advies op communicatie en de verspreiding van de (digitale) foto. Op basis van jouw voorkeur maken we verschillende foto designs, waarna we tot een eindresultaat komen die we gebruiken tijdens de uitvoer. 

  Tijdens de uitvoer leggen onze enthousiaste fotografen de bezoeker vast, delen een tastbaar aandenken uit én communiceren jouw boodschap. Een positieve beleving zorgt ervoor dat de foto lang bewaard wordt. 

  Cases met InstantPrint fotografie