Greenscreen fotografie

Verbind je merk en boodschap aan een persoonlijk aandenken. Een opvallende fotostudio tijdens jouw bedrijfsevenement, beurs of campagne. 

We adviseren in het creatieve concept, verzorgen de voorbereiding en zijn verantwoordelijk voor de operationele uitvoer. We ontzorgen onze opdrachtgevers en nemen werk uit handen. Jouw resultaat telt, wij zorgen dat dit werkelijkheid wordt! 

  • Team van 2 medewerkers op locatie

  • Opmaak van de foto’s in jouw smaak

  • Afdrukken inbegrepen – foto’s digitaal beschikbaar

  • Laat bezoekers kiezen uit meerdere designs

  • Vragen of reserveren? Bel Niek – 06 18078677 of mail info@yournextkeepsake.nl

Greenscreen fotografie – project en uitvoer

Onze projectmanagers staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Je ontvangt een projectplanning zodat het direct duidelijk is wat je van ons kunt verwachten. Gedurende het project schakel je met dezelfde projectmanager. We geven advies op communicatie en de verspreiding van de (digitale) foto. Op basis van jouw voorkeur maken we verschillende foto designs, waarna we tot een eindresultaat komen die we gebruiken tijdens de uitvoer. 

Tijdens de uitvoer bestaat ons team uit twee enthousiaste fotografen die zijn opgeleid in communicatie. We willen jouw boodschap overbrengen en dat begint bij het eerst contact. De beleving voor de bezoeker staat centraal. Door bezoekers voor een groen doek te fotograferen kunnen we de achtergrond veranderen naar wens. Ga op de foto met je favoriete sportheld, figureer in een reclame of stap in een oer Hollands landschap. De bewerkte foto is direct zichtbaar waarna we een afdruk meegeven voorzien van jouw tekst en logo.

Cases met greenscreen

Load More Posts